Για πάντα παιδί!

Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2015

...και η αντίστροφη μέτρηση άρχισε .......Χριστούγεννα 2015       Τα Χριστούγεννα! Η αγαπημένη γιορτή όλων των παιδιών έφτασε και φέτος!... Η ανυπομονησία και η προσμονή τους μεγάλη! Γι αυτό και σχεδόν με το που μπήκε ο Δεκέμβρης αρχίσαμε να μετράμε ......ανάποδα!


Ζωγραφίσαμε τα παράθυρα μας και αποκτήσαμε Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.... 
   

   Ετοιμάσαμε το δέντρο της αντίστροφης μέτρησης μέχρι τα Χριστούγεννα!! Πρώτα όλα τα παιδιά έβαψαν τα ρολά υγείας...

Έτοιμα για σύνθεση!

   Στη συνέχεια πέρασαν συνδετήρες στις μπαλίτσες....
   Στο τέλος αριθμήσαμε κάθε ρολό που αντιπροσώπευε κάθε ημέρα μέχρι τα Χριστούγεννα...


 Άρχισε η χρήση του δέντρου - ημερολόγιου: Κάθε ημέρα ένα παιδί έβγαζε την μπαλίτσα από το ρολό που έγραφε την ημέρα του μήνα. Το παιδί έπαιρνε την μπαλίτσα ως δωράκι για να στολίσει το δεντράκι του σπιτιού του.Ταυτόχρονα μετρούσαμε πόσες ημέρες απομένουν έως τα Χριστούγεννα.Όμορφα στολισμένα παράθυρα με κατασκευές των παιδιών με καθοδήγηση από την συνάδελφο κ. Μαρία.Η όμορφη Φάτνη μας!

Το ρόλο του δένδρου στην είσοδο του σχολείου είχε ένα κλαδί ελιάς στολισμένο με ελαφάκια από φελλό. 


και συνεχίζουμε......

5 σχόλια:

 1. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ!!!ΤΟ ΔΕΝΤΡΑΚΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ πολύ Εύη μου,για τα καλά σου λόγια!!! Εύχομαι και σε σένα καλές και ξεκούραστες Χριστουγεννιάτικες διακοπές!!!

   Διαγραφή
 2. Πολύ μου άρεσε Σταματούλα οι μπαλίτσες που έπαιρναν τα παιδιά στο σπίτι τους . Το ίδιο και οι κατασκευές τους. Καλά Χριστούγεννα , χαλαρά , ήρεμα και με μπόλικο ύπνο για να ξαναγίνουμε φρέσκες (χα, χα)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πολύ χαίρομαι που σου άρεσε το δεντράκι μας Νίκη μου,.....εσείς με τα γλυκίσματα στο δεντράκι σας και εμείς με τις μπαλίτσες μας! (χα χα χα) Να είμαστε γερές και δυνατές! Καλές και χαρούμενες Χριστουγεννιάτικες γιορτές να έχεις μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα!

   Διαγραφή