Για πάντα παιδί!

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2016

Γιορτινές Χριστουγεννιάτικες κατασκευές 2016


         Χριστούγεννα.. είναι μια λέξη που στον καθένα ξεχωριστά σημαίνουν τόσα πολλά!Προσωπικά όταν την ακούω  πάντα θα μου έρχονται ευχάριστες αναμνήσεις ( δώρα, κάλαντα,γλυκά Βασιλόπιτα φλουριά ετοιμασίες δέντρο στολισμός κλπ).   Στο χώρο όμως που εργάζομαι, είναι κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Τα παιδιά πρέπει να νιώσουν την μαγεία αυτού του Θεανθρώπου που χαρίζει Αγάπη και Ειρήνη στις καρδιές των ανθρώπων.  Έτσι και εμείς φέτος, μπήκαμε στην  περίοδο των ετοιμασιών αυτής της μεγάλης και όμορφης γιορτής!!! Παρακάτω θα σας δείξω  ένα ενδεικτικό, περιληπτικό φωτογραφικό υλικό, για το τι κάναμε για αυτή τη μεγάλη γιορτή.
    

 

Ευχαριστώ τη συνάδελφο που δανείστηκα την όμορφη ιδέα αυτής της κατασκευής! (Δεν θυμάμαι το όνομα της!)

Κηροπήγιο σε CD.....Τα παιδιά αφού προηγουμένως είχαν κάνει μια μπάλα τον πηλό τους διαλέγουν τα υλικά τους (διάφορα σχέδια μακαρονιών, ξερά φασόλια και φακή) τα συνθέτουν και τα κολλούν.   

Χρειάστηκε να στεγνώσουν τουλάχιστον 5 έως 6 μέρες!!!Τα κηροπήγια μας!

Πηλός- στολίδι Νο1 για το δέντρο τους.

Στέγνωσαν και μετά έβαλαν την χρυσόσκονη. 

Έτοιμα τα στολίδια του δέντρου!

Στολίδι Νο2 για το δέντρο τους! Σωστό εργαστήρι.....κόλλες, χρυσόσκονη παντού,αστεράκια, αγγελάκια, πούλιες όλα τα καλά!

Άγγελοι από χρωματιστό Α4 χαρτί και κουτάλι πλαστικό!Δεντράκια από χαρτόνι οντουλέ του μέτρου.
 

Χάρτινες σακούλες!Έβαλαν την δική τους μοναδική πινελιά!


 Κάθε μία με την χάρη της!

Μέσα στις χάρτινες σακούλες μπήκαν οι κατασκευές τους! Τις πήραν μια μέρα πριν την περίοδο των διακοπών.
             

  Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει υγεία,χαρά,ευτυχία,αισιοδοξία και πολλά πολλά χαμόγελα σε όλους σας!!! Χρόνια πολλά και καλά!!!!!!!!! 

2 σχόλια:

  1. Yπερθέαμα οι κατασκευές σας Ματούλα μου!!!! Σου τα είπα εγώ! Καλή Χρονιά με υγεία και αγάπη στην οικογένειά σου!!! Οι επιθυμίες σου να εκπληρωθούν καλή μου φίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Νίκη θα με τρελάνεις, όχι και υπερθέαμα απλές κατασκευές είναι. Πάντως σ΄ευχαριστώ θερμά για τα καλά σου λόγια!!! Σου εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να σου φέρει τα καλύτερα για σένα και την οικογένεια σου γλυκιά μου!!! Χρόνια Πολλά!!!

      Διαγραφή